Skip to main content

Wie is Copia Catena Solutions?

Copia Catena Solutions is een onderneming die met een no-nonsense aanpak de supply chain van uw onderneming optimaliseert. Door meer dan twintig jaar ervaring op alle echelons in de logistieke wereld, bezitten wij een zeer uitgebreide kennis en expertise.

Human Capital vinden wij zeer belangrijk en waardevol. De informatie van de mensen in uw organisatie, capteren wij en combineren dit met uw logistieke data. Hierdoor zijn we in staat om verbeteringstrajecten aan te bieden op maat van uw bedrijf. Daardoor worden de operaties efficiënter uitgevoerd en ergonomischer voor uw personeel. Dit resulteert in een win-winsituatie voor uw volledige organisatie.

Wij nemen uw logistieke problemen uit handen en doen er iets mee. Consultancy aanwezig in de operaties en niet enkel achter een computerscherm. Verbeteringen vanuit de werkvloer.

Gunter DevisserZaakvoerder
Waarden

Onze visie

Samenwerking tussen mens en machine in de supply chain is een win-win situatie. Door dit partnership verhoogt de efficiëntie op een ergonomische manier.

Wij geloven dat deze samenwerking belangrijker wordt in de logistieke wereld. Deze synergie is noodzakelijk voor ondernemingen om concurrentieel en aantrekkelijk voor hun personeel te blijven. Het is ons doel om deze integratie niet als een vervanger maar als versterking van de geleverde menselijke output te bewerkstellen. Het resultaat van deze samenwerking moet een win-win situatie zijn voor zowel personeel als uw onderneming. Zo vinden wij ook de kracht van human capital zeer belangrijk en geloven we van een bottom-up aanpak.

Het logo verwijst naar een samenwerking van mens en machine. De laatste jaren vloeien stelselmatig automatiseringsprojecten in de logistieke wereld door. Wij geloven dat deze stroming, van automatisering, niet te stoppen is. Belangrijk is dat het een win-situatie is voor de werknemers en dat zij hierdoor ergonomischer kunnen werken.

Een dwaas houdt vast aan het pad en raakt de weg kwijt. Een wijze verlaat het pad en vindt zijn weg.

Missie

Vanuit een no-nonsense aanpak ondernemingen bijstaan in hun supply chain. Optimisatieprojecten vloeien voort uit:

  • Objectieve gegevens gehaald uit data die de onderneming bezit.
  • Het capteren van informatie vanuit de werkomgeving.
  • De ervaring van Copia Catena Solutions.

Door deze drie pijlers goed te combineren slagen wij erin om voorstellen te brengen die snel en goed gedragen worden door ganse werkomgeving. Hierdoor wordt de implementatie vlot aanvaard.

In the new world, it is not the big fish which eats the small fish, it’s the fast fish which eats the slow fish.

Klaus Swab